Buiten Spelen

Ik heb aan zowel de voorkant als de achterkant een afgebakende tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Ook hier is voldoende speelgoed aanwezig welke geschikt zijn voor verschillende leeftijden. Denk hierbij aan een loopkar, driewielers, tractor en skelter. Ook een speelhuisje en ballen ontbreken niet aan het spelmateriaal.

We gaan met grote regelmaat met zijn allen op pad. Afhankelijk van de hoeveelheid kinderen neem ik dan de bolderkar of (meerling) wandelwagen mee. Wanneer de kinderen buiten spelen, ben ik daar altijd bij om alles in te gaten te houden, maar vooral te genieten.

Mijn streven is om zeker 1 maal per dag naar buiten te gaan. Zo kunnen de kinderen hun energie kwijt door lekker te rennen of bij de speeltuin te spelen. Tevens is de buitenlucht gezond voor iedereen.

Bij mooi weer gaan we veel meer naar buiten. Op een warme dag kan dan natuurlijk waterspelletjes niet aan de activiteiten ontbreken.

Bij buiten spelen bestaat de kans dat je vies wordt, heerlijk! Daarom is een setje reserve kleding altijd binnen handbereik.

Zie onze fotogalerij Zie onze fotogalerij!